Tillandsia Design

 

Nu doresc a incurajez in nici un fel conceptia foarte la moda ca aceste plante sunt simple obiecte de decoratiune sau arta, dar trebuie sa recunosc la ora actuala se fac aranjamente magice cu ajutorul lor ,cea ce ajuta la raspandirea si cunoasterea tillandsiilor .

 

 

Plantele aerofite sunt ideale pentru crearea unui decor modern intr-o locuinta. Nu ocupa mult spatiu, nu au nevoie de sol pentru a creste si necesita o ingrijire minima .

In Romania este o artista tanara care face aranjamente foarte frumoase, aceasta rubrica initial am vrut s-o dedic ei ,chiar am invitat-o sa posteze pe acest site dar se pare ca are alte planuri ,ramane sa va fac eu cateva sugestii si sa postezi niste poze deosebite.

 

 

Pana in curand plantele aeriene erau practic necunoscute , ca plante de casa, dar acum se pot gasi c√Ęteva specii la centrele de gradinarit. Aceste plante se sprijina pe corali, scoici, lemne plutitoare etc.

 

Aranjamente

Iata un nou lot de poze cu aranjamente ,majoritatea sunt facute de sotia mea ,iar celelalte poze provin de la niste prieteni din Statele Unite.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider